Ελλάδα

Τσικνοπέμπτη: Από νωρίς δουλεύουν οι ψησταριές – Ήδη υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα ψητοπωλεία

Τσικνοπέμπτη: Από νωρίς δουλεύουν οι ψησταριές – Ήδη υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα ψητοπωλεία

Έχοντας με το μέρος τους τον καιρό από νωρίς το πρωί, οι ψήστες μένουν πιστοί στις παραδόσεις της  Τσικνοπέμπτης και βάζοντας τα κρέατα σε σούβλες και ψησταριές.

Τα τηλέφωνα στα ψητοπωλεία παίρνουν «φωτιά», ενώ οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να φτιάξουν το πλάνο της ημέρας ούτως ώστε όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι και να αποφευχθούν τα προβλήματα.

«Έχουμε λάβει κοκορέτσι, κοντοσούβλι, έχουμε βάλει φωτιά και θα βάλουμε και το αντικρυστό τώρα. Σήμερα θα ψήσουμε περίπου 1,5 τόνο κρέας, περιμένουμε πολύ κόσμο, και ο κόσμος θα ανανεωθεί περίπου 4 φορές. Από τις 11 το πρωί θα ξεκινήσουμε και θα τελειώσουμε περίπου στις 2 η ώρα το μεσημέρι. Έχουμε και παραγγελίες να δώσουμε. Δύο μέρες προετοιμαζόμαστε για αυτή την μέρα», ανέφερε ο κ. Γιώργος Καπνάκης, ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στην Γλυφάδα.

«Φέτος είναι περισσότερες οι κρατήσεις. Φεύγει περισσότερο το αρνί και το κοκορέτσι. Σήμερα είναι πιο… παραδοσιακός ο κόσμος, αυτά επιλέγει. Βγαίνει περίπου 25 ευρώ το άτομο αν κάποιος έρθει στον χώρο μας, στα 18 ευρώ η παραγγελία για έξω. Είναι ακριβότερα γιατί πήραμε τα παϊδάκια 11 ευρώ το κιλό. έχουμε και μενού vegan», συμπλήρωσε.

Σχετικά Άρθρα

Τροχαία Θεσσαλονίκης: 2.339 παραβάσεις μέσα σε δύο μέρες – Πρόστιμα και σε οδηγούς ταξί

Freedompress

Προσοχή! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κατεψυγμένες σεφταλιές λόγω σαλμονέλας

Freedompress

Θερμαϊκός: Εντοπίστηκε η σορός ενός 57χρονου άνδρα

Freedompress

Τουρκική προπαγάνδα για το Καστελόριζο στη βρετανική Sun! Το “τουρκικό” νησί που είναι στην πραγματικότητα ελληνικό

Freedompress

Θεσσαλονίκη: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στην πορεία των αγροτών – Από τα χωράφια τα τρακτέρ

Freedompress

Κόρινθος: Έκαναν νεκροψία σε 60χρονο και βρήκαν στο σώμα του ιατρικό εργαλείο

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα