Ελλάδα

Υπόθεση Λιγνάδη: Ανταλλαγή εξωδίκων και μηνύσεων μεταξύ Κούγια και Μπιμπίλα

Υπόθεση Λιγνάδη: Ανταλλαγή εξωδίκων και μηνύσεων μεταξύ Κούγια και Μπιμπίλα

Σε αυτό, αναφέρουν ότι «σήμερα επιδόθηκε εξώδικη δήλωση προς τον δικηγόρο, Αλέξιο Κούγια, για όλες τις κατά καιρούς συκοφαντικές, εξυβριστικές και προσβλητικές της προσωπικότητας του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλαδηλώσεις και συνεντεύξεις του και θα ακολουθήσουν και όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα, ενώπιον κάθε αρμόδιας Αρχής».

Ως Πληρεξούσιοι Δικηγόροι του κ. Σπύρου Μπιμπίλα, Ηθοποιού και Προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας να υπενθυμίζουμε αυτή την Αρχή, έναντι του οιουδήποτε, που την παραβιάζει

Δηλώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, για την προάσπιση της προσωπικότητάς του, αλλά και του Θεσμού, τον οποίο υπηρετεί».

Συνεργάτες Κούγια: Ετοιμάζονται μηνύσεις και αγωγές

Λίγη ώρα αργότερα, οι συνεργάτες του Αλέξη Κούγια έβγαλαν κι εκείνοι δικό τους δελτίο τύπου, στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, λένε ότι ετοιμάζουν και εκείνοι τις δικές τους νομικές «απαντήσεις».

Συγκεκριμένα, αναφέρουν: «Εμείς οι συνεργάτες του γραφείου Κούγια πληροφορηθήκαμε σήμερα το περιεχόμενο ενός άκρως συκοφαντικού δελτίου τύπου, με το οποίο δύο συνάδελφοί μας δικηγόροι αποδίδουν στον κ. Κούγια διάφορες παράνομες συμπεριφορές.

Είμαστε έκπληκτοι με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δελτίου τύπου, γιατί δεν ενθυμούμεθα καμία παράνομη συμπεριφορά του κου Κούγια εις βάρος ουδενός εκ των δύο δικηγόρων, από τους οποίους η μια μας είναι παντελώς άγνωστη, αφού ουδεμία ομοδικία ή αντιδικία είχαμε μαζί της, ενώ όσον αφορά τον άλλο δικηγόρο, εκκρεμούν εις βάρος του εκ μέρους του κου Κούγια αιτήματα πειθαρχικής διώξεώς του, αλλά και
προσφυγή στα αστικά δικαστήρια για αναρτήσεις σε προσωπικούς λογαριασμούς του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κου Κούγια».

Και το δελτίο τύπου συνεχίζει:

Σχετικά Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα

Freedompress

Λάρισα: Οι λόγοι της κατάρρευσης του διευθυντή της κλινικής covid Γιάννη Γκαμπράνη

Freedompress

Αττική: Παγοδρόμια οι δρόμοι – Πού υπάρχουν κλειστοί δρόμοι -Κλειστά σχολεία

Freedompress

Νέο Κόσμος: Πυρκαγιά από βεγγαλικά και μολότοφ

Freedompress

Λέκκας για φωτιά Κορινθίας: Αναμένονται πολλαπλές οι επιπτώσεις

Freedompress

Δήμαρχος Πάτρας: «Χωρίς παρελάσεις το φετινό καρναβάλι» – Βίντεο

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα