Freedom Press
Πολιτική

Υποστηρίζουμε Βόβολη, υποστηρίζουμε τη Δημοκρατία

Υποστηρίζουμε Βόβολη, υποστηρίζουμε τη Δημοκρατία

Υποστηρίζουμε Βόβολη, υποστηρίζουμε τη Δημοκρατία.
 
Μα καλά τι πάθατε εκεί στο Pr4net.gr με το Βόβολη αναρωτιέται μία φίλη καθώς είδε στήριξη από την πλευρά μας στο πρόσωπο του.
Πάμε να δούμε λοιπόν για ποιους λόγους το Pr4net.gr όρθωσε “τείχος προστασίας” σε έναν άνθρωπο που βάλλεται από παντού και δεν υπάρχει έστω και μια σοβαρή φωνή λογικής να υπερασπίσει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και γνώμης.
Να θυμίσω εδώ ότι και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν το Pr4net.gr έχει ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία όταν όλα τα ΜΜΕ “χτυπούσαν ανελέητα” τον Καραμανλή, τον Τσίπρα, κλπ.
Άρα για εμάς δεν είναι θέμα υγείας, εμβολιασμένων, αντιεμβολιαστών, δεξιών, κεντρώων, αριστερών και δεν ξέρω τι άλλο αλλά είναι θέμα σεβασμού της Δημοκρατίας και των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Άρα πάμε να δούμε τους λόγους στήριξης σε “έναν” που βάλλεται από “πολλούς”:
 
ΛΟΓΟΣ 1:
Ας υποθέσουμε ότι εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ σε τίποτα με τον κ. Βόβολη, πολιτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά και ιατρικά.
Ας υποθέσουμε ότι μου είναι τελείως αντιπαθής. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να σταθώ στο πλευρό αυτών που θέλουν να τον εξοντώσουν επαγγελματικά παίρνοντας του την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος;  
Τι ακριβώς θα κερδίσω; Τον εγωισμό μου; Για όνομα του θεού.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αποτελούν ασθενείς του τι ακριβώς θα κάνουν χωρίς τη βοήθεια του;  
Βασικά ποιος είναι αυτός που αποφασίζει να καταστρέψει έναν άνθρωπο και τη ζωή του γιατί “έτσι θέλει” και δεν συμφωνεί με τις απόψεις του;
Πραγματικά δεν έχει καμία λογική αυτό και κυρίως δεν έχει καμία Δημοκρατική ισχύ και για αυτό κυρίως το λόγο το PR4net.gr τάσσεται υπέρ του χωρίς να το ενδιαφέρει τι λέει ή δεν λέει ο κ. Βόβολης και ο κάθε άνθρωπος οποιασδήποτε ιδιότητας που θα βρίσκεται σε μια τέτοια θέση στην οποία “πολλοί είναι εναντίον ενός”.
Πραγματικά τι κοινωνικό παράδειγμα προς μίμηση μπορεί να είναι κάτι τέτοιο ειδικά και από ανθρώπους που επικαλούνται τη μόρφωση, την επιστήμη και την εξέλιξη;
Αν κάποιος λέει βλακείες υπάρχουν πολλοί τρόποι στη Δημοκρατία για να αντιμετωπιστούν αλλά όχι να καταστρέφουμε ζωές.
Είναι φασισμός με μακιγιάζ και μας βρίσκει χωρίς δεύτερη σκέψη απέναντι.
 
 
ΛΟΓΟΣ 2:
Ο κ. Βόβολης είναι ή δεν είναι επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” ;
Δηλαδή, για να γίνει πιο κατανοητό σε όλους, είναι ένας πολιτικός αρχηγός ενός πολιτικού σχηματισμού που έχει ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες δημιουργίας όπως ορίζουν οι κανόνες και τα πρότυπα της Δημοκρατίας της χώρας μας.
Δηλαδή, συνεχίζω, είναι ο ηγέτης ενός κινήματος που έχει νόμιμη ύπαρξη, κατοχυρωμένο όνομα και επώνυμη υπογραφή.
Προσέξτε λίγο τι λέω γιατί έχει σημασία.
Είναι ένας πολιτικός φορέας, μέρος και εκφραστής της Δημοκρατίας και της πολιτικής ζωής του τόπου μας.
Το αν στις εκλογές το συγκεκριμένο κίνημα κερδίσει 0,1% ή 40% αυτό δεν με ενδιαφέρει αλλά στέκομαι ιδιαίτερα στο γεγονός ότι με το που δημιουργήθηκε μια πολιτική κίνηση άμεσα κινητοποιήθηκε δίωξη (μακιγιαρισμένη βέβαια μέσω του ΙΣΑ) στον αρχηγό του συγκεκριμένου πολιτικού σχηματισμού.
Δηλαδή ένας ηγέτης ενός νέου κόμματος με το που ανακοινώνει τη δημιουργία αυτού και τη σκέψη του για πολιτική κάθοδο στις επόμενες εκλογές δέχεται πολλαπλά χτυπήματα από όλες τις κατευθύνσεις για το τι πιστεύει ή δεν πιστεύει λες και στη Δημοκρατία, την πολιτική ατζέντα των κομμάτων, τις θέσεις, τις αξίες και χαρακτηριστικά αυτών θα πρέπει ο εκάστοτε ηγέτης να τα συναποφασίσει με την κυβέρνηση, τα υπάρχοντα κόμματα, τον κάθε ΙΣΑ, κοκ.
Μα για τι πράματα συζητάμε; Ειλικρινά. Έχει χαθεί κάθε λογική.
Αν δηλαδή γίνει ποτέ πρωθυπουργός ο κ. Βόβολης ως πολιτικός αρχηγός που είναι (κανείς ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί) ο ΙΣΑ τότε θα πει ότι έκανε λάθος και θα του δώσει την άδεια πίσω αν φυσικά του την πάρει ποτέ γιατί δεν νομίζω Δημοκρατικά ΠΑΝΤΑ να μπορεί.
Δηλαδή αν συμπεριφέρονται έτσι σε έναν πολιτικό αρχηγό που απολαμβάνει δημοφιλίας τότε τι πρέπει να περιμένουμε ότι θα συμβεί σε έναν ανώνυμο πολίτη που θα τολμήσει να έχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ;
Αυτές οι ερωτήσεις με φοβίζουν λίγο γιατί εμείς στην Ελλάδα έχουμε κάνει DNA τη Δημοκρατία και την ελευθερία; Ή μήπως για να αστειευθώ και λίγο έχετε εσείς αλλάξει DNA;
Δεν νομίζω και είμαι σίγουρος ότι είστε και εσείς Δημοκράτες…
Ακούστε λίγο όλοι εσείς για να σας μιλήσω και λίγο λαϊκά.
Αυτό που κάνετε δεν είναι ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΩΞΗ αλλά είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.
Σας το λέω με κάθε αγάπη και σεβασμό και σας καλώ να ζητήσετε την νομική άποψη ανθρώπων σοβαρών που βρίσκονταν στα επιτελεία πρώην πρωθυπουργών όπως ήταν ο Κ. Σημίτης, ο Κ. Καραμανλής,  ο Γ. Παπανδρέου, ο Α. Σαμαράς, ο Α. Τσίπρας που άσχετα αν τους συμπαθείτε ή όχι δεν έπαιξαν ποτέ το παιχνίδι των “ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ” γιατί είχαν και θεωρώ ότι έχουν ακόμα, ώριμη πολιτική σκέψη και αντίληψη πραγματικής Δημοκρατίας.
Σας ρωτώ ευθέως.
Ο Βόβολης έκλεψε;
Ο Βόβολης σκότωσε;
Ο Βόβολης έχει ένα καθαρό ποινικό μητρώο;
Αφού λοιπόν δεν έκλεψε και δεν σκότωσε και πολύ περισσότερο έχει πεντακάθαρο ποινικό μητρώο και σαν επιστήμονας είναι γνωστός και επιτυχημένος, αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο γιατί αν είναι να απειλούμε όλους αυτούς που διαφωνούν μαζί μας και κυρίως αυτούς που είναι και έντιμοι  και απλά έτυχε να διαφωνούν τότε έρχεται και η δική μας η σειρά κύριοι του ΙΣΑ και του κάθε ΙΣΑ καθώς όταν δεν θα είμαστε οι «ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» μιας φασιστικής νοοτροπίας θα βρεθούμε με μαθηματική ακρίβεια στη θέση του Βόβολη.
Και αφού κάναμε ένα μικρό «δημοκρατικό διάλειμμα» να θυμηθούμε πως «μυρίζει όμορφα» η Δημοκρατία να σκεφτώ λίγο τι μπορείτε να του κάνετε…
Μμμμ..
Μάλλον, ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΚΑ μιλώντας,  θα του κλ@σ@τ@ τα αρχ@δ@@!
Απλά, έντιμα, λαϊκά και… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!
*Το παρακάτω κείμενο είναι αφιερωμένο όχι στο Βόβολη (δεν με ενδιαφέρει ο Βόβολης σαν πρόσωπο αλλά με ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο κάθε “Βόβολης” που θέλει να ζει ελεύθερα και Δημοκρατικά στη χώρα του) σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχυσαν αίμα, έχασαν τις οικογένειες και τις ζωές τους για να μπορούμε εμείς σήμερα να κάνουμε και να λέμε ελεύθερα ότι θέλουμε. Τιμούμε λοιπόν με κάθε πράξη και κάθε λόγο στη καθημερινότητα μας, 24ώρες/24ωρο, τους αγωνιστές της Δημοκρατίας μας.
Τα κείμενα αποτελούν απόψεις και κρίσεις του κ. Στέργιου Ακρίβου. O Στέργιος Ακρίβος είναι σύμβουλος στρατηγικής και εικόνας.

https://www.pr4net.gr/bobolis-dimokratia.html

 

Σχετικά Άρθρα

Γραφείο Τύπου Ελεύθερων Ξανά: Ανακοίνωση για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και σε άλλους κλάδους του δημόσιου τομέα

newsroom

Ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος χαιρέτισε την Αεροναυτική άσκηση Ελλάδας-Γαλλίας-Κύπρου-Ιταλίας

Freedompress

Κεραμέως: Η αξιολόγηση το «κλειδί» για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος

Freedompress

Δένδιας-Πάιατ: Οι αμερικανικές κυρώσεις το θέμα συζήτησής τους

Freedompress

Ε.Αχτσιόγλου: «Η κυβέρνηση μεθοδεύει εν κρυπτώ 35.000 πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας»

Freedompress

Ν.Μπακογιάννη: «Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι σε μια πολύ δυνατή θέση – Το Αιγαίο είναι θωρακισμένο»

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα