Οικονομία

Σxολές οδηγών: Eκτός επιστρεπτέων προκαταβολών οι ιδιοκτήτες

Σxολές οδηγών: Eκτός επιστρεπτέων προκαταβολών οι ιδιοκτήτες

Την άμεση επαναλειτουργία των σχολών οδηγών ζήτησε ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής Νίκος Γρέντζελος σε συνέντευξή του στο ΑΡΤ TV, όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου.

Όπως σημειώνεται, ο κ. Γρέντζελος υπογράμμισε τη ζημία που έχει υποστεί ο κλάδος στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, εξηγώντας ότι τον τελευταίο χρόνο οι σχολές οδηγών έχουν λειτουργήσει μόλις τέσσερις μήνες.

Eκτός επιστρεπτέων προκαταβολών

Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε, οι επαγγελματίες εκπαιδευτές έμειναν εκτός των επιστρεπτέων προκαταβολών και, όπως εκτίμησε, ενδεχομένως να αποκλειστούν και από την επιδότηση των παγίων δαπανών αν δεν ενταχθούν σε αυτήν οι αυτοαπασχολούμενοι, κατηγορία στην οποία ανήκει το 90% του κλάδου. Εκτίμησε δε, πως είναι πιθανό το 30% των επιχειρήσεων του κλάδου να μην καταφέρουν να ανοίξουν καν, λόγω των δυσχερειών που αντιμετωπίζουν.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Γρέντζελος υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος καθυστέρησης για το άνοιγμα των σχολών οδηγών, αφού τα μαθήματα οδήγησης γίνονται με ραντεβού, που μπορούν εύκολα να ιχνηλατηθούν, ενώ λαμβάνονται όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Πηγή: Σxολές οδηγών: Eκτός επιστρεπτέων προκαταβολών οι ιδιοκτήτες

Σχετικά Άρθρα

Εφορία: Πληρωμή φόρων με έκπτωση 25% έως τις 15/6

Freedompress

Στις 21 Δεκεμβρίου το Δώρο Χριστουγέννων

Freedompress

«Εκτός» για κάποιες ώρες το χρηματιστήριο της Νέας Ζηλανδίας από επίθεση Χάκερ

Freedompress

24 δωρεάν Instagram #hacks

Freedompress

Πανικός στις διεθνείς τράπεζες, θέλουν να ξεφορτωθούν τη τουρκική λίρα

Freedompress

Φιάσκο με την αχρήματη κοινωνία-Επιστρέφουν στα μετρητά οι Σουηδοί

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα