Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο Εφετείο Θεσσαλονίκης αναβιώνει η υπόθεση revenge porn

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο Εφετείο Θεσσαλονίκης αναβιώνει η υπόθεση revenge porn

Στο Εφετείο Θεσσαλονίκης αναβιώνει σήμερα Τρίτη (14.11.2023) η υπόθεση revenge porn με κατηγορούμενο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά σήμερα στο δικαστήριο της Θεσσαλονίκης δικάζεται μία από τις δύο εφέσεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σχετικά με τα βίντεο revenge porn.

Όπως δήλωσε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η συνήγορος της γυναίκας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή, «αναμένουμε σήμερα να δούμε τις εξελίξεις γιατί έχουν ασκηθεί δυο διαφορετικές εφέσεις. Αναμένουμε την κρίση του δικαστηρίου ως προς τον χαρακτηρισμό της υπόθεσης.

Θεωρούμε ότι το πρωτόδικο δικαστήριο ήταν αρμόδιο να δικάσει μια τέτοιας φύσης υπόθεση από πλημμεληματική σε κακουργηματική. Κάναμε όλες τις ενέργειες καταθέτοντας παράσταση παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας και ο εισαγγελέας άσκησε την σχετική έφεση».

Την προσοχή δημοσιογράφων και ΜΜΕ να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της καταγγέλλουσας σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ζητά με επιστολή της η δικηγόρος της.

«Προκειμένου να προστατεύσω τα έννομα συμφέροντα της εντολέως μου, να επιτευχθεί η μη περαιτέρω ανεπανόρθωτη προσβολή της τιμής, υπόληψης και εν γένει της προσωπικότητάς της, του ιδιωτικού και οικογενειακού βίου της και να μην καταστούν γνωστά καθ’ οιονδήποτε τρόπο στοιχεία της ταυτότητάς της και απόρρητα έγγραφα και στοιχεία της εκκρεμούς ενώπιον των Ποινικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης υπόθεσης» σημειώνει.

Η δικηγόρος ξεκαθαρίζει πως «δεν επιτρέπεται και αποτελεί αξιόποινη πράξη με οποιοδήποτε τρόπο προσδιορισμός της ταυτότητάς της ή με οποιοδήποτε τρόπο καταγραφή της εντολέως μου εντός ή πέριξ του χώρου των δικαστηρίων και οποιουδήποτε άλλου δημόσιου ή ιδιωτικού χώρου τυχόν θεαθεί, καθώς η ίδια ρητά δεν επιθυμεί και δεν συναινεί στις άνω πράξεις».

Σχετικά Άρθρα

Κεφαλονιά: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Νεκρός ο 23χρονος οδηγός

Freedompress

Άντρας στην Κρήτη απειλούσε να σφάξει το μωρό του επειδή έκλαιγε

Freedompress

Θεσσαλονίκη: Μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Freedompress

28η Οκτωβρίου 2023: Τι ισχύει με λιανεμπόριο και σούπερ μάρκετ – Ποια θα είναι ανοιχτά

Freedompress

Επίθεση με βιτριόλι: H 35χρονη φαίνεται να είχε και δεύτερο άνδρα στη ζωή της

Freedompress

Ποιοι θα παραστούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα