Πολιτική

Πράσινο Φως για το κίνημα Ελεύθεροι Ξανά – Ο Φαίδων ανοίγει την πόρτα της Βουλής και βάζει μέσα όλους τους Έλληνες…!

Πράσινο Φως για το κίνημα Ελεύθεροι Ξανά – Ο Φαίδων ανοίγει την πόρτα της Βουλής και βάζει μέσα όλους τους Έλληνες…!

“Θα μας δουν έξω από το μέγαρο Μαξίμου και δεν θα το χουν καταλάβει ούτε οι ίδιοι” δήλωνε ο Πρόεδρος του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” μέσα από το βήμα κατά την ομιλία του στο 1ο τακτικό Συνέδριο του κινήματος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 05 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Radisson.

Ο βραβευμένος καρδιολόγος, στον οποίο οι Έλληνες εμπιστεύτηκαν τα ηνία του κινήματος, έδωσε το μήνυμα: “Χτίζουμε την Ελλάδα από την αρχή”.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του κινήματος σχετικά με το 1ο τακτικό Συνέδριο.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 05 Ιουνίουτο 1ο τακτικό Συνέδριο του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, Athens.

Ακολουθώντας δημοκρατικές διαδικασίες ως το καταστατικό του κινήματος ορίζει, στο Συνέδριο πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία για την Προεδρία από τα μέλη του κινήματος. Ομόφωνα στη θέση αυτή αποφασίστηκε να βρίσκεται ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία, Επικεφαλής, εμπνευστής και ιδρυτής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά”, Φαίδων Βόβολης.

Στο Συνέδριο ορίστηκε επίσης και η Κεντρική Επιτροπή του κινήματος, τα μέλη της οποίας θα είναι διαθέσιμα σε νέα ανακοίνωση. Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής θα ορισθεί σε νέα ημερομηνία και ώρα μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών της.

Ευχαριστούμε τους μαχητές της ενημέρωσης που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον  κΠάρι Κουρτζίδη, Πρόεδρο του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” και του πολιτικού σχηματισμού “Ελληνική Ανατροπή”, τον κ. Κωνσταντίνο Αρβανίτη,  Διδάκτωρ Καρδιολογίας του ΕΚΠΑ και εκπρόσωπο του σχηματισμού ΣΥΝΕΠΕΙΑ που απηύθυναν χαιρετισμό στο Συνέδριο, και τέλος τον κ. Ευάγγελο Γραβάνη, μέλος του τομέα Διεθνών Σχέσεων του ΕΠΑΜ, για την στήριξή τους με την παρουσία τους.

www.eleutheroixana.gr

Σχετικά Άρθρα

Βορίδης: Στη Βουλή εκλογικός νόμος και Μονάδες Εσωτερικού Ελέγχου

Freedompress

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση επικίνδυνη στη διαχείριση εθνικών θεμάτων

Freedompress

Μητσοτάκης για τη χάραξη ΑΟΖ με την Αίγυπτο: «Επανέρχεται η νομιμότητα»

Freedompress

Ο Φαίδων Βόβολης, ο Ντόναλντ Τραμπ, η αλήθεια για τον κορονοϊό και το συγκλονιστικό μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου…!

Freedompress

Συνάντηση Ν. Παππά και Χρ. Γιαννούλη με τη διοίκηση και εργαζόμενους της ΣΤΑΣΥ ΑΕ

Freedompress

Φαίδων Βόβολης για φωτιά στην Βαρυμπόμπη: «Παραιτηθείτε τώρα»

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα