Ελλάδα

Πάτρα: Τι λέει ο Οθωνας Παπαδόπουλος για το «διαζύγιο» με τη Πισπιρίγκου

Πάτρα: Τι λέει ο Οθωνας Παπαδόπουλος για το «διαζύγιο» με τη Πισπιρίγκου

Τη δική του θέση αναφορικά με την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τη λύση της συνεργασίας τους παρουσιάζει ο μέχρι χθες συνήγορος υπεράσπισής της, Οθωνας Παπαδόπουλος

Υπενθυμίζεται πως, με δήλωσή της, η προφυλακισμένη για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της στην Πάτρα έκανε γνωστό πως πλέον την εκπροσωπεί ο Αλέξης Κούγιας, καταργώντας κάθε άλλο δικηγόρο που την εκπροσωπούσε, αναφερόμενη -χωρίς να τον κατονομάζει- στον Όθωνα Παπαδόπουλο.

Ο τελευταίος, σε σημερινή δήλωσή του, επισημαίνει πως αιτία της λύσης συνεργασίας του είναι «η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών».

Όπως υποστηρίζει «η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα».

«Ο νομικός μου πολιτισμός μου επιβάλλει ότι το τεκμήριο της αθωότητας οφείλει να γίνεται σεβαστό και ότι μόνο αρμόδιο όργανο για την αξιολόγηση μίας κατηγορίας είναι το αρμόδιο Δικαστήριο» καταλήγει ο κ. Όθωνας.

Αναλυτική η δήλωσή του:
«Σας ανακοινώνω την λύση της συνεργασίας μου με την μέχρι πρότινος εντολέα μου κ. Σωτηρία Πισπιρίγκου. Αιτία αυτής της εξέλιξης είναι η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών. Το δικηγορικό μου γραφείο δεν εγκαταλείπει ποτέ τον χειρισμό ποινικών υποθέσεων και σέβεται απόλυτα τους εντολείς του.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα.

Από το πρώτο λεπτό που η κατηγορούμενη μητέρα μου έδωσε την εντολή για την συγκεκριμένη υπόθεση, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου, εργαστήκαμε μέσα σε ένα πολύ δύσκολο πλαίσιο, με κύριο γνώμονα την σωστή απονομή της δικαιοσύνης.

Ο νομικός μου πολιτισμός μου επιβάλλει ότι το τεκμήριο της αθωότητας οφείλει να γίνεται σεβαστό και ότι μόνο αρμόδιο όργανο για την αξιολόγηση μίας κατηγορίας είναι το αρμόδιο Δικαστήριο».

Σχετικά Άρθρα

Αγγλικά στα νηπιαγωγεία: Πώς θα γίνεται το μάθημα από την νέα σχολική χρονιά

Freedompress

Τουρκικό σκάφος «σπρώχνει» μετανάστες προς τα ελληνικά παράλια (βίντεο)

Freedompress

Σόκ: 190.000 νέοι άνεργοι από 15 Ιουλίου ως αποτέλεσμα των απαγορεύσεων

Freedompress

Στη Λιβύη εκτάκτως ο Δένδιας – Ποιον θα συναντήσει;

Freedompress

Lockdown: Aπόλυτη πληρότητα στους χειμερινούς προορισμούς για τα Χριστούγεννα

Freedompress

Γώγος: Το δίωρο για τα καταστήματα πρέπει να τηρείται αυστηρά – Πότε θα ανοίξει η εστίαση

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα