Ελλάδα

ΟΛΘ: Βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο ανάπτυξης του Λιμένα Βόλου

ΟΛΘ: Βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο ανάπτυξης του Λιμένα Βόλου

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΛΘ αναφέρει ότι το στρατηγικό σχέδιο του ΟΛΒ εναρμονίζεται με τους στρατηγικούς επιχειρηματικούς του στόχους

Μετά την ανάδειξη του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ σε προτιμητέο επενδυτή για το 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, έναντι τιμήματος 51 εκατ. ευρώ, η διοίκηση βάζει σε εφαρμογή το αναπτυξιακό πρόγραμμα που προβλέπει κυρίως στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Οι προοπτικές του λιμένα Βόλου είχαν εξεταστεί ενδελεχώς από τη διοίκηση του ΟΛΘ. Έτσι, λίγο μετά την ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου στον ΟΛΘ από τον κ. Arie Koppelaar, με απόφαση που εξέλαβε το διοικητικό συμβούλιο στις 2/10/23, η διοίκηση έθεσε σε εφαρμογή το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης για τον ΟΛΒ.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΛΘ αναφέρει ότι το στρατηγικό σχέδιο του ΟΛΒ εναρμονίζεται με τους στρατηγικούς επιχειρηματικούς του στόχους.

Στόχος αποτελεί η ανάπτυξη και παροχή ενός δικτύου συνδυασμένων μεταφορών πολλαπλών πυλών και λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας για τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Εν τω μεταξύ να σημειωθεί, ότι και ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου επενδύει σε καίριους τομείς, ένας από τους οποίους αποτελεί η μείωση της καταναλισκόμενης ενέργειας και αντίστοιχα, η κάλυψη του συνόλου των αναγκών σε ηλεκτρική ενέργεια να προέρχεται από ΑΠΕ.

Σχετικά Άρθρα

Κακοκαιρία: Τραγωδία με 6 νεκρούς και πολλούς αγνοούμενους – Πνίγηκαν χωριά, εκατοντάδες οι εγκλωβισμένοι

Freedompress

Κέρκυρα: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στον Παντοκράτορα

Freedompress

Αλλαγή ώρας: Πότε πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά

Freedompress

Παπαευαγγέλου: Καμία ένδειξη για σοβαρή νόσο στα παιδιά από την Όμικρον

Freedompress

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου θα γίνει η κηδεία του Βασίλη Τόπαλου

Freedompress

Καιρός Παρασκευής: Συννεφιά με βροχές και θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα