Πολιτική

Ο Μητσοτάκης πολεμάει τον Βόβολη με “όπλο” την Εισαγγελία – Ο Φαίδων παίρνει “κεφάλι” και το “ποτάμι” του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” ΠΝΙΓΕΙ τον αλαζόνα νυν πρωθυπουργό! (video)

Ο Μητσοτάκης πολεμάει τον Βόβολη με “όπλο” την Εισαγγελία – Ο Φαίδων παίρνει “κεφάλι” και το “ποτάμι” του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” ΠΝΙΓΕΙ τον αλαζόνα νυν πρωθυπουργό! (video)

Διέγερση σε ανυπακοή: Αβάσιμοι ισχυρισμοί Μητσοτάκη κατά Βόβολη. Έβαλε την αστυνομία να καλέσουν Βόβολη για… εξηγήσεις! Αποστομώνει με την απάντησή του ο Επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά”

 

Για την κλήση σε εξηγήσεις από το Α.Τ. Ομόνοιας σχετικά με την ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας της 14ης Ιουλίου, μίλησε ο Επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά», κ. Φαίδων Βόβολης.
Είναι πρόδηλο το γιατί, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ο Αρχηγός του μοναδικού ισχυρού εξωκοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος κ. Φαίδων Βόβολης, καλείται στοχευμένα για εξηγήσεις που αφορούν συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σχεδόν δύο χρόνια πριν… οι αβάσιμοι λόγοι που προβάλλονται, έχουν ξεκάθαρο λόγο προέλευσης.
Πρόκειται για ξεκάθαρο πολιτικό χτύπημα στον Φαίδωνα Βόβολη και το κίνημα «Ελεύθεροι Ξανά». Το άνανδρο πολιτικό χτύπημα που μεθόδευσε και υλοποίησε ο νυν Πρωθυπουργός της χώρας όμως, δεν το υφίσταται μόνο ο Επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά». Το υφίσταται κάθε ελεύθερη δημοκρατική φωνή αυτού του τόπου, που κάποιοι είτε με χρήματα, με δόλιο πάντα τρόπο, προσπάθησαν να σιγάσουν.
Τί θέλει λοιπόν να μας πει ο νυν Πρωθυπουργός της χώρας μέσα από αυτή την κίνηση; Γιατί βλέπουμε πως έρχεται να ισχυριστεί την αστειότητα, πως στην ειρηνική πολυπληθή διαμαρτυρία ενάντια στον αντιδημοκρατισμό του καθεστώτος του, όπου δεν εσυνέβη το παραμικρό, θα βεβαιώσει πρόστιμα σε δεκάδες χιλιάδες παρευρισκόμενους και θα κυνηγήσει ποινικά ανθρώπους και δη έναν λαοφιλή Πολιτικό αρχηγό, γιατί δεν τήρησαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, 2 σχεδόν έτη μετά…
Και αναρρωτιόμαστε: γιατί δεν βεβαιώθηκε ούτε ένα πρόστιμο αλλά ούτε μία παράβαση από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή κατά τη διάρκεια της ειρηνικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της 14ης Ιουλίου;
Ρητορικά πάντα…
Το κίνημα «Ελεύθεροι Ξανά» μάχεται και θα συνεχίσει να μάχεται ώστε η #ελευθερία και η #δημοκρατία να επανέλθουν πανηγυρικά στη χώρα που τις γέννησε, έπειτα από εντολή των Ελλήνων πολιτών.
Ουδείς στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία δεν έχει όχι απλά τη δικαιοδοσία, μα ούτε το δικαίωμα να δρα καταχρηστικά έναντι στο πολίτευμα, τους πολίτες και τις αξίες της.
Δείτε τί δήλωσε σχετικά, ο Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδων Βόβολης, αμέσως μετά την παρουσία του στο Α.Τ. Ομόνοιας, στο βίντεο που ακολουθεί:

 

www.eleutheroixana.gr

Σχετικά Άρθρα

Τζανακόπουλος για Κασσελάκη: «Διατυπώνει θέσεις σκληρού αμερικανικού φιλελευθερισμού»

Freedompress

Κ.Καραμανλής: Δρομολογείται νέα σιδηροδρομική γραμμή Αμφίπολης – Νέα Ζίχνης

Freedompress

ΣΥΡΙΖΑ: «Τη Δευτέρα ανοίγουν άρον – άρον τα πολυκαταστήματα όπου μάλλον δεν κολλάει ο κορωνοϊός, όπως στις…. πλατείες»

Freedompress

Αποστολάκης: Είμαστε σε πολύ σοβαρή κατάσταση – Πιθανότητα να είμαστε μόνοι μας!

Freedompress

Πρώην Πρόξενος των ΗΠΑ: Η Θεσσαλονίκη έχει ένα λαμπρό μέλλον

Freedompress

Πολάκης: Κάνετε επιστημονικό λάθος, πάρτε το χαμπάρι

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα