Πολιτική

Μάντυ Σεβαστού προς Αlpha: Ο κ. Βόβολης είναι αντίθετος στην υποχρεωτικότητα ανθρώπων σε ιατρικές πράξεις, στους εκβιασμούς και στους διαχωρισμούς πολιτών

Μάντυ Σεβαστού προς Αlpha: Ο κ. Βόβολης είναι αντίθετος στην υποχρεωτικότητα ανθρώπων σε ιατρικές πράξεις, στους εκβιασμούς και στους διαχωρισμούς πολιτών

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΣΤΙΣ 30 – 07 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ” Κ. ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣ.
Χθες Παρασκευή 30 Ιουλίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, με κεντρική παρουσιάστρια την κ. Μαρία Νικόλτσιου παρουσιάστηκε ρεπορτάζ αναφορικά με την κλήση του Επικεφαλής του κινήματος, κ. Φαίδωνα Βόβολη. Το ρεπορτάζ συνδυάστηκε με τις μεγαλειώδης ειρηνικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν έπειτα από κάλεσμά του στο κέντρο της Αθήνας.
Θεωρώντας λοιπόν καλοπροαίρετα, πως οι παραλείψεις, η παραπληροφόρηση και τα ψεύδη που παρουσιάστηκαν αφείλονται σε ελλειπή ενημέρωση της ομάδας αρχισυνταξίας του κεντρικού δελτίου, ΑΠΑΝΤΩ:
ΣΦΑΛΜΑ 1ο: Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου κάνει λόγο για αρνητή ιατρό αναφερόμενη στο πρόσωπο του κ. Βόβολη.
ΨΕΥΔΕΣ. Ο κ. Βόβολης ουδέποτε υπήρξε ή είναι “αρνητής”. Ο κ. Βόβολης είναι αντίθετος στην υποχρεωτικότητα ανθρώπων σε ιατρικές πράξεις, στους εκβιασμούς και στους διαχωρισμούς πολιτών.
ΣΦΑΛΜΑ 2ο: Τραγικό λάθος που εκθέτει ανεπανόρθωτα την παρουσιάστρια η λάθος εκφορά του ονόματος του Επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά. Το όνομα κ. Νικόλτσιου είναι Βόβολης. Φαίδων Βόβολης. Η ομάδα αρχισυνταξίας εκθέτει on air την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων καθιστώντας παράλληλα αναξιόπιστη την οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση.
ΣΦΑΛΜΑ 3ο: “Ο Φαίδων Βόβολης ηγείται των διαδηλώσεων κατά των εμβολίων.”
ΨΕΥΔΕΣ. Ο κ. Βόβολης ηγείται πολιτικού κινήματος, με τον διακριτικό τίτλο “Ελεύθεροι Ξανά” και ήταν ο διοργανωτής δύο ειρηνικών συγκεντρώσεων στην πλατεία Ομονοίας, ΚΑΤΑ των υποχρεωτικοτήτων, εκβιασμών και διαχωρισμών, την Τετάρτη 14 Ιουλίου και το Σάββατο 24 Ιουλίου.
ΣΦΑΛΜΑ 4ο: Πλάνα στο ρεπορτάζ παρουσιάζονται τεχνηέντως πλεγμένα μεταξύ συγκεντρώσεων διαφορετικών διοργανωτών. Τα πλάνα της συγκέντρωσης που διοργάνωσε ο κ. Βόβολης, είναι από την πλατεία Ομονοίας, από την πορεία και από την κεντρική του ομιλία στην συγκέντρωση του Σαββάτου 14ης Ιουλίου.
ΣΦΑΛΜΑ 5ο: “Τέλος στην ατιμωρησία όσων διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις και δημιουργούν ρωγμές στο τείχος ανοσίας με ψεκασμένες θεωρίες.”
ΨΕΥΔΕΣ. Τέλος στην ατιμωρησία θα είχε μπει, αν λειτουργοί της δημοσιογραφίας που συνέβαλλαν ή συμβάλλουν στην παραπληροφόρηση, δημιουργώντας ρεπορτάζ με ψευδή στοιχεία και χωρίς τεκμηριώσεις, ελέγχονταν από την ΕΣΗΕΑ. Το τείχος ανοσίας, κτίζεται είτε με φυσική ανοσία είτε μέσω εμβολιασμών. Ο όρος “δημιουργία ρωγμών” είναι άκρως αντιεπιστημονικός καθότι δεν υπάρχει στην ιατρική ορολογία. Οι “ψεκασμένες” θεωρίες αναφέρονται προφανώς σε φαινόμενα όπως ο πιο πάνω ισχυρισμός.
ΣΦΑΛΜΑ 6ο: “Ένας εκ των Επικεφαλής του εμβολιαστικού κινήματος”.
ΨΕΥΔΕΣ. Ο κ. Βόβολης ΔΕΝ είναι κατά των εμβολίων και ουδέποτε έχει δημιουργήσει ή είναι Επικεφαλής σε κίνημα άλλο πέρα από το πολιτικό κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”. Αναφέρει σαφέστατα στην αρθρογραφία, στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές του συνεντεύξεις καθώς και στα βίντεο που δημοσιεύει στο προσωπικό του κανάλι στο you tube πως είναι ΚΑΤΑ της υποχρεωτικότητας. Χαρακτηριστικά ο ίδιος έχει πολλάκις τονίσει, πως τα εμβόλια έφεραν επανάσταση στην Ιατρική και είναι εις θέσην να τα συστήσει ή όχι, όταν ολοκληρωθούν οι αυστηρές δοκιμές καθώς και η επιστημονική αξιολόγησή τους από τις αντίστοιχες ρυθμιστικές αρχές.
Τα στάδια αυτά, δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.
ΣΦΑΛΜΑ 7ο: “Λάβαρα σταυροί και εκατοντάδες αντιεμβολιαστές.”
ΨΕΥΔΕΣ. Οι διαδηλωτές ήταν χιλιάδες και διαδήλωσαν κατά της υποχρεωτικότητας, των εκβιασμών και του διαχωρισμού των συνανθρώπων τους. Οι εικόνες που δείχνουν το πλήθος των διαδηλωτών μιλούν από μόνες τους. Οι εικόνες με ανθρώπους που επικαλούνται το θρησκευτικό στοιχείο, είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τον βασικό λόγο της διαμαρτυρίας που ήδη έχουμε προαναφέρει.
ΣΦΑΛΜΑ 8ο: “Ο κ. Φαίδων Βόβολης εμφανίζεται αμετανόητος.”
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Ο ρόλος ενός δημοσιογράφου είναι να παρέχει αντικειμενικά μία πληροφορία. Το σχόλιο περί μή μετάνοιας παραβιάζει την δημοσιογραφική δεοντολογία καθ’ ότι η δημοσιογραφία ουδεμία σχέση έχει με την δικαστική εξουσία.
Το Γραφείο Τύπου του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” – Φαίδων Βόβολης και εγώ προσωπικά, είμαστε στη διάθεσή σας για ΟΡΘΗ ενημέρωση.
Ευχαριστώ.
Μάντυ Σεβαστού
Εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” – Φαίδων Βόβολης.

Σχετικά Άρθρα

Νέο “χτύπημα” από την κυβέρνηση στον Έβρο: Κανένας από τους νέους Συνοριοφύλακες στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Freedompress

Επικοινωνία του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ με Νίκο Δένδια

Freedompress

Δυναμικη παρουσία του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά στην Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

newsroom

Α.Γεωργιάδης: «Το click away έδωσε λύσεις – Δεν ανοίγει τίποτα ως τις 7 Ιανουαρίου» (βίντεο)

Freedompress

Alert! Ανασχηματισμός: Στις 12:00 οι ανακοινώσεις για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Freedompress

Ο Κασσελάκης τα «μαζεύει» για τα περί υιοθεσίας δύο αγοριών: «Μπορεί να πλήγωσα κόσμο και ζητώ συγγνώμη»

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα