Ποδόσφαιρο

Λόγος αναβολής του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός οι κεραυνοί, λέει ο Μαρουσάκης

Λόγος αναβολής του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός οι κεραυνοί, λέει ο Μαρουσάκης

Τα καιρικά δεδομένα ανέλυσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης λόγω της κακοκαιρίας «Eva», λέγοντας πως είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει την ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο γνωστός μετεωρολόγος ανέφερε ότι θα ήταν καλύτερα να αναβληθεί το «αιώνιο» ντέρμπι, καθώς τα καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα και επικίνδυνα και ο όγκος νερού που θα πέσει θα προκαλέσει πολλές δυσκολίες.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τόνισε ότι θα είναι δύσκολη και η μετάβαση των οπαδών στο γήπεδο και πρόσθεσε ότι οι κεραυνοί που θα πέσουν θα θέσουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

«Προσοχή και στους κεραυνούς. Ένας λόγος που θα μπορούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός εκτός από την δυσκολία μετακίνησης του κόσμου είναι και οι κεραυνοί.

Έχουμε δει πολλές φορές κεραυνοί να χτυπάνε μέσα στα γήπεδα. Και να χτυπάνε παίκτες», ανέφερε στο OPEN.

Σχετικά Άρθρα

ΕΠΟ: Έβαλε στην κλήρωση του Κυπέλλου ομάδα που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής

Freedompress

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Μπρούμα και Λ.Ραντζέλοβιτς

Freedompress

Super League: Σέντρα στα Play Out

Freedompress

Super League 1 play off, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1: Σωτηρία με Γκαρσία

Freedompress

Παναθηναϊκός: Έπεσαν οι υπογραφές για Βοτανικό-Λεωφόρο!

Freedompress

Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague μετά τα ματς της Κυριακής

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα