Ελλάδα

Κολωνός: Η 12χρονη αποκάλυψε το όνομα άνδρα που αγόρασε γυμνές φωτογραφίες της

Κολωνός: Η 12χρονη αποκάλυψε το όνομα άνδρα που αγόρασε γυμνές φωτογραφίες της

Η ανήλικη που είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό στην τέταρτη κατάθεση μίλησε αναλυτικά και για την μητέρα της.

Ξεκαθάρισε και τι συνέβη με την τραπεζική κάρτα που είχε βρει σε ένα συρτάρι και την έδωσε στον Ηλία Μίχο ο οποίος και την διαχειριζόταν. Σε αυτή την κάρτα έμπαιναν χρήματα από άνδρες που αγόραζαν γυμνές φωτογραφίες της. Εχει δώσει μάλιστα συγκεκριμένα στοιχεία για κάποιον αποκαλύπτοντας το όνομά του στους αστυνομικούς. Πρόκειται για πρόσωπο που δεν συμπεριλαμβάνεται στους συλληφθέντες και όπως είπε δεν είχαν συναντηθεί ποτέ.

Αποκάλυψε επίσης πώς διαχειρίζονταν τα χρήματα που της έδινε η μητέρα της… Η 12χρονη ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε από τη μητέρα της 20 ευρώ ευρώ για δύο μήνες και τα μικρότερα αδέλφια της έπαιρναν λιγότερα χρήματα. Τα χρήματα αυτά συνήθως τα αποταμίευε και όταν ήθελε να φάει ή να πιει κάτι πήγαινε και το αγόραζε. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι αυτά τα χρήματα της έφταναν.

Εξήγησε μάλιστα πως κατάφερνε και ξεγελούσε τη μητέρα λέγοντας της ότι βρίσκεται στην πλατεία, ενώ πήγαινε στα ραντεβού που της έκλεινε ο Ηλίας Μίχος. Η ανήλικη είπε ότι όταν έπαιζε στην πλατεία η μητέρα της μπορούσε να την εντοπίσει ανά πάσα στιγμή. Της έλεγε ”μπορεί να περάσω να σε δω στην πλατεία”. Αν την έπαιρνε τηλέφωνο και τη ρωτούσε πού ήταν, η μικρή της απαντούσε ότι ήταν στην πλατεία και αν καταλάβαινε ότι η μητέρα της θα πήγαινε να την ψάξει στην πλατεία τότε πήγαινε εκεί και αυτή. Η 12χρονη ανέφερε ότι η μητέρα της είχε τύχει να πάει στην πλατεία για να την αναζητήσει και αυτή επειδή δεν ήταν εκεί δικαιολογήθηκε ότι είχε φύγει κάνοντας ποδήλατο.

Σχετικά Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 10 οι αστυνομικοί με κορονοϊό – “Βροχή” τα πρόστιμα

Freedompress

Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Επέστρεψε με κήρυγμα ο Δημήτρης Λουπασάκης (βίντεο)

Freedompress

Πυρκαγιές: Μεγαλώνει η λίστα με τις καταστροφές – Επικίνδυνα για χρήση 583 κτίρια

Freedompress

Καθηγητές υπογράφουν ψήφισμα κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Freedompress

Η Ελλάδα κλείνει τα σύνορά της με τη Σερβία

Freedompress

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε μεταφορική εταιρεία – Απείλησαν με όπλο ιδιοκτήτες και υπαλλήλους Άρπαξαν 18.000

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα