Πολιτική

Kάλεσμα-έκπληξη για την επανεκκίνηση του κόμματος Λ.Α.Ο.Σ

Kάλεσμα-έκπληξη για την επανεκκίνηση του κόμματος Λ.Α.Ο.Σ

Με επικεφαλή στην επιτροπή πρωτοβουλίας, τον Φίλιππο Καμπούρη, έγινε η ανάρτηση-έκπληξη, για την επανεκκίνηση, του κόμματος Λ.Α.Ο.Σ!

Μία κίνηση-ματ, που κανείς δεν φανταζόταν, ενόψει των ευρωεκλογών και όχι μόνο. Με τίτλο της πρόσκλησης, «Κάλεσμα Στελεχών-Μελών Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού», καλούνται τα στελέχη-μέλη, του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, να δώσουν το βροντερό παρών τους, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, και ώρα 17:00, στο ξενοδοχείο «Amalia HotelΑthens» (Αμαλίας 10 Αθήνα), με σκοπό την λήψη αποφάσεων, για την επανεκκίνηση του κόμματος, που έχει να προσφέρει εκ νέου, πολλά στην χώρα.

Ένα κάλεσμα σίγουρα, που θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη και θα συζητηθεί, και σε αυτό, για την επιτροπή πρωτοβουλίας, πρωταγωνιστεί, το όνομα του Φίλιππου Καμπούρη.

 

Σχετικά Άρθρα

Χρήστος Ταραντίλης : Ποιος είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Freedompress

Μητσοτάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι κρύβει παιδεραστές; (βίντεο)

Freedompress

Χαρίτσης: Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι διάλυση της εργασίας και λουκέτα

Freedompress

Στα «μαχαίρια» ΚΙΝΑΛ – Κ.Μπακογιάννης για τις προσλήψεις στο Δήμο Αθηναίων

Freedompress

Γεωργιάδης: Delivery προϊόντων από σούπερ μάρκετ και μετά τις 9 το βράδυ

Freedompress

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το μισθολόγιο της ΑΑΔΕ και την προκαταβολή σύνταξης

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα