Πολιτική

Για νέο κόμμα μιλά ο Βίτσας: «Περιμένουμε την ομάδα Αχτσιόγλου»

Για νέο κόμμα μιλά ο Βίτσας: «Περιμένουμε την ομάδα Αχτσιόγλου»

«Θα απαντήσω λίγο μη διαφανώς» είπε και συνέχισε λέγοντας: «Γενικά ο στόχος στηρίζεται στην εκτίμηση ότι στην παρούσα φάση υπάρχει ένα πολιτικό κενό το οποίο ως τώρα κάλυπτε ο ΣΥΡΙΖΑ με μία συγκεκριμένη πολιτική. Έχει μετακινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα δύο τελευταία συνθετικά του, δηλαδή ριζοσπαστική αριστερά έχουν αλλοιωθεί και αυτό είναι πραγματικότητα, οπότε ο κ. Μητσοτάκης “παίζει μπάλα” μόνος του».

«Θετικό είναι να πάει ο κ. Κασσελάκης στη πορεία του Πολυτεχνείου. Κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να αλλάξει το σκηνικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το κόμμα που ξέραμε και αυτό δεν συνέβη μόνο με την εκλογή Κασσελάκη, έχει συμβεί πριν. ποτέ δεν έχουμε κάτσει να το συζητήσουμε και αυτό είναι το κακό. Εδώ και 5 μήνες η ΚΕ δεν έχει κάτσει να συνεδριάσει να βγάλει συμπεράσματα, να σκιαγραφήσει τις βουλευτικές εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητήσει αυτά τα πράγματα, χωρίς να μπει στην συζήτηση η «αριστερή ψυχή του», συμπλήρωσε το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το όνομα του νέου κόμματος

Θα έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση;

«Θα σας απαντήσω την Τρίτη, που θα έχει περάσει η συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου. Θα εξαρτηθεί το ποιος έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ποια είναι τα βήματα της νέας αυτής προσπάθειας. Θα είναι καλό να έχουμε 8 βουλευτές από εκείνη την ομάδα. Περιμένουμε η ομάδα Αχτσιόγλου να βγει από την μέγγενη του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε στην 4η μέρα από τη λήξη της συνεδρίασης και έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα. Ευελπιστώ ότι θα συμβούν και άλλα πράγματα και αύριο και τις επόμενες μέρες. Η Έφη Αχτσιόγλου με έναν καλό αριθμό βουλευτών μπορεί να συνεργαστεί με εμάς όντας έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε κοντά στις απόψεις», υπογράμμισε.

Καταλήγοντας ο κ. Βίτσας είπε: «Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα. Δημοσιοποιούν μία ενέργεια και κοιτάμε που θα φτάσει. Κάποιος φώναξε τους δημοσιογράφους για να βγει αυτή η φωτογραφία. Με ενδιαφέρει να σέβεσαι την πολιτική παρουσία κάποιου και όχι να τον θίγεις».

Σχετικά Άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ για ΑΟΖ Ελλάδας – Αιγύπτου: «Η άρον-άρον συμφωνία δημιουργεί επικίνδυνα προηγούμενα για τις εθνικές μας θέσεις»

Freedompress

Φαίδων Βόβολης: Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ είναι ΚΟΝΤΑ σε όλους τους ιατρούς!

newsroom

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ!

newsroom

ΚΥΑ: Aνοίγει η πλατφόρμα για την ρύθμιση οφειλών σε δήμους

Freedompress

“Ξεκατινιάζονται”! – Κουρουμπλής: Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να ρίξουμε τον Γιώργο

Freedompress

Για το “Καλάθι των Χριστουγέννων” μιλά ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα