Κόσμος

Fox News: «Ψεύδεται ο Ζελένσκι για το χτύπημα στην Πολωνία, ήθελε να παρασύρει τις ΗΠΑ στο Γ’Παγκόσμιο πόλεμο και εκατομμύρια Αμερικανών στο θάνατο»-Βίντεο

Fox News: «Ψεύδεται ο Ζελένσκι για το χτύπημα στην Πολωνία, ήθελε να παρασύρει τις ΗΠΑ στο Γ’Παγκόσμιο πόλεμο και εκατομμύρια Αμερικανών στο θάνατο»-Βίντεο

Ο Τucker Carlson του Fox News εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Ουκρανού Προέδρου Β.Ζελένσκι, κατηγορώντας τον ότι είπε ψέματα για το πυραυλικό πλήγμα στην Πολωνία και επιχείρησε να παρουσιάσει τον ουκρανικό πύραυλο ως ρωσικό, με σκοπό να πεθάνουν εκατομμύρια Αμερικανοί για να εξυπηρετηθούν τα σχέδιά του.

Είναι η πρώτη φορά που τα αμερικανικά ΜΜΕ εν χορώ αποδομούν τον Β.Ζελένσκι ενώ μέχρι το πολωνικό «ατύχημα», φροντίζαν επιμελώς την εικόνα του για να φαίνεται ως «ήρωας» στα μάτια των δυτικών κοινωνιών.

Αυτό σημαίνει πως πλέον το κόστος του πολέμου στην Ουκρανία έχει γίνει δυσβάσταχτο, αλλά σημαίνει επίσης πως όντως στην Δύση είναι εξοργισμένοι με τον Ζελένσκι.

Αυτό που δεν μπόρεσαν να αποδεχτούν στις ΗΠΑ είναι πως ο Ουκρανός Πρόεδρος συνέχισε να λέει ψέματα ακόμα και μετά που οι Αμερικανοί δημοσίως αποκάλυψαν πως ο πύραυλος που χτύπησε την Πολωνία και σκότωσε δύο ανθρώπους, ήταν ουκρανικός.

«Ο Ζελένσκι συνέχισε να λέει ψέματα στην τηλεόραση. Οπότε όταν διοικείς μία χώρα όπου η ελευθεροτυπία έχει απαγορευτεί, όπως στην Ουκρανία, μπορεί να μην συνειδητοποιείς ότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν είναι αναγκασμένος να σε πιστέψει. Δεν μπορείς να τους βάλεις όλους φυλακή.

Για αυτό συνέχισε να λέει αυτό που ήξερε ότι δεν ήταν αλήθεια! Είναι ένα ψέμα που θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια Αμερικανούς. Οπότε πρέπει να αναρωτηθείτε: “Είναι καιρός να σταματήσετε να υποστηρίζετε αυτόν τον τύπο; Μπορεί ο κίνδυνος να είναι τόσο υψηλός;” Λέει επίτηδες ψέματα για να μας βάλει σε πόλεμο».

Το Fox News είναι παναμερικανικής εμβέλειας κανάλι και θεωρείται η «ναυαρχίδα» των ΜΜΕ που πρόσκεινται στους Ρεπουμπλικανούς.

Αυτό σημαίνει πως με την ανάληψη του ελέγχου της Βουλής των Αντιπροσώπων από την ρεπουμπλικανική πλειοψηφία όπως προέκυψε από τις πρόσφατες αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές, θα επιφέρει μία σημαντική στροφή στο ουκρανικό.

Σχετικά Άρθρα

Κορωνοϊός: Γενικό lockdown στο Βέλγιο για ένα μήνα

Freedompress

Η πρόβλεψη των επιστημόνων για την Γη: Αυτή θα είναι η μορφή της σε 250 εκατ. χρόνια

Freedompress

ΗΠΑ: Σαρωτική η μετάλλαξη Δέλτα – Σφοδρές αντιπαραθέσεις για μάσκες και εμβόλια

Freedompress

Σκάνδαλο λογοκρισίας τύπου στη Γαλλία

Freedompress

Εκλογές στην Ιταλία: Προ των θυρών της πρωθυπουργίας η Μελόνι, αγωνία στην Ευρώπη

Freedompress

Ισπανία-κορωνοϊός: Η κυβέρνηση παρατείνει τη στήριξη των πιο ευάλωτων

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα