Πολιτική

Φαίδων Βόβολης – Κύπρος: Βάζει τέλος στην Παραπληροφόρηση – “Δεν είμαι αντιεμβολιαστής – Νόσησα – Δεν άλλαξα καμία θέση”

Φαίδων Βόβολης – Κύπρος: Βάζει τέλος στην Παραπληροφόρηση – “Δεν είμαι αντιεμβολιαστής – Νόσησα – Δεν άλλαξα καμία θέση”

“Δεν είμαι αντιεμβολιαστής. Προσωπικά ένιωσα να βάλλομαι από μία ίωση που χτυπά τους πνεύμονες. Δεν άλλαξα καμία θέση” ξεκαθάρισε σήμερα το πρωί ο Επικεφαλής του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά κ. Φαίδων Βόβολης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma tv Κύπρου.

Στη συνέντευξη που παραχωρήθηκε από τον κ. Βόβολη, ο ίδιος μίλησε για την πολιτική που χαράσσει μέσω του κινήματός του, τους λόγους που τον ώθησαν να ασχοληθεί με την Πολιτική καθώς και για ιατρικά θέματα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Φαίδωνα

Σχετικά Άρθρα

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το Εθνικό Θέατρο

Freedompress

Νέοι: Tο μεγάλο στοίχημα των εκλογών. Ο Φαίδων μιλά στην καρδιά τους! (vid)

Λουκία Πετρά

Σκάνδαλο Folli-Follie: Συνεργάτης του Κουτσολιούτσου αναφέρεται σε «κάλυψη που προσέφεραν πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ»

Freedompress

Ελεύθεροι Ξανά: Δελτίο Τύπου του Τομέα Υγείας

newsroom

Τσίπρας σε εμπόρους: Μόνες λύσεις η μη επιστρεπτέα ενίσχυση και η γενναία ρύθμιση ιδιωτικού χρέους

Freedompress

Κομισιόν για τουρκική Navtex: Να σεβαστεί τα ψηφίσματα του ΟΗΕ

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα