Ελλάδα

Εύα Καϊλή: Διάψευση των δημοσιευμάτων από την τράπεζα BLADEX του Παναμά, για εμβάσματα από το Κατάρ

Εύα Καϊλή: Διάψευση των δημοσιευμάτων από την τράπεζα BLADEX του Παναμά, για εμβάσματα από το Κατάρ

Τη διάψευση των δημοσιευμάτων από την τράπεζα BLADEX του Παναμά, για εμβάσματα από το Κατάρ σε λογαριασμούς της Εύας Καϊλή και μελών της οικογένειάς της, δημοσιοποιεί με νέα ανακοίνωσή του ο συνήγορος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως τονίζει ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, η εν λόγω τράπεζα, με δημόσια ανακοίνωσή της και κατόπιν ενδελεχούς έρευνας στα αρχεία της,

«επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση κανενός είδους με τα πρόσωπα που ανακρίνονται στην προαναφερθείσα υπόθεση, μεταξύ των οποίων και η Εύα Καϊλή».

Ο κ. Δημητρακόπουλος σημειώνει, μάλιστα, πως «είναι βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον θα αποδειχθεί ότι και τα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα με το σύντροφό της δεν ειναι δικά της και δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική δραστηριότητα της κυρίας Καϊλή».

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Δημητρακοπούλου

Η Τράπεζα BLADEX, με την από 21.12.2022 δημόσια ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της (https://www.bladex.com/en/node/784), καταρρίπτει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο τα συκοφαντικά δημοσιεύματα περί μυθικών εμβασμάτων από το Κατάρ στην κυρία Εύα Καϊλή.

Σύμφωνα με την ως άνω ανακοίνωση η Τράπεζα, κατόπιν ενδελεχούς έρευνας στα αρχεία της, επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση κανενός είδους με τα πρόσωπα που ανακρίνονται στην προαναφερθείσα υπόθεση, μεταξύ των οποίων και η Εύα Καϊλή.

Επιπλέον, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι η τράπεζά δεν παρέχει τραπεζικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και δεν πραγματοποιεί πληρωμές τρίτων,

επομένως αποδεικνύεται παραχρήμα η πλαστότητα των δήθεν εμβασμάτων από το Κατάρ σε δήθεν προσωπικό λογαριασμό της Εύας Καϊλή.

Είναι βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον θα αποδειχθεί ότι και τα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα με το σύντροφό της δεν είναι δικά της και δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική δραστηριότητα της κυρίας Καϊλή.

Σχετικά Άρθρα

Τέμπη-Θετικές εξελίξεις: H 25χρονη που νοσηλεύεται στο «Παπανικολάου» ξύπνησε από το κώμα!

Freedompress

Έγκλημα στην Άρτα: Προθεσμία πήρε ο 29χρονος για την απολογία του – «Ήταν η κακιά στιγμή»

Freedompress

Ελευσίνα: Ανήλικος μαθητής δέχτηκε επίθεση από αγνώστους με ρόπαλα σε εκπαιδευτική εκδρομή

Freedompress

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με ψαρά που χάθηκε στην Επανομή – Βρέθηκε το σκάφος του

Freedompress

Σεισμική δόνηση 4,1 Ρίχτερ δυτικά των Στροφάδων

Freedompress

Βόλος: Επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα