Πολιτική

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης για την παγκόσμια ημέρα των Εκπαιδευτικών

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης για την παγκόσμια ημέρα των Εκπαιδευτικών

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης για την παγκόσμια ημέρα των Εκπαιδευτικών.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Σήμερα, 05 Οκτωβρίου, η παγκόσμια κοινότητα τιμά τους εκπαιδευτικούς. Η ημέρα είναι αφιερωμένη στα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.
Μέσω της διδασκαλίας δεν διανέμεται απλά η γνώση, μα εμπνέεται η αλλαγή. Εκείνη που θα θωρακίσει τους Έλληνες πολίτες του αύριο, δίνοντάς τους τα απαραίτητα εφόδια να αντεπεξέλθουν και να ηγηθούν στις επιταγές μίας ραγδαία εξελισσόμενης εποχής στην αυγή της 4ης Βιομηχανικής επανάστασης.
Στεκόμαστε πάντοτε δίπλα στους καθοδηγητές της αυριανής κοινωνίας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους. Το σχολείο, ως θερμοκοιτίδα αυριανών σκεπτόμενων πολιτών, στηρίζεται στους χιλιάδες εκπαιδευτικούς μας, που όμως έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με δεκάδες προβλήματα που απαιτούν άμεσα σοβαρές και καινοτόμες λύσεις.
Για το κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά” , η Παιδεία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της Ελλάδος. Και βάση της είναι οι εκπαιδευτικοί μας. Τους αξίζει ένα περιβάλλον και τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να μπορέσουν να οδηγήσουν απρόσκοπτα τα παιδιά μας στο “κατώφλι του μυαλού τους”.

Σχετικά Άρθρα

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα πάνω από 20 μονάδες για τη ΝΔ

Freedompress

Μπακογιάννη: Σε πολύ δύσκολη θέση ο Ερντογάν – Το μήνυμα Μητσοτάκη σε Τραμπ

Freedompress

Ο Φαίδων έχει ατσάλινη καρδιά – Δεν μπορείτε να τον νικήσετε γιατί ΔΕΝ μπορείτε να τον εξαφανίσετε!

newsroom

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι δεν βρήκε να πει μια «συγγνώμη» εκ μέρους της ΝΔ στη Σ. Μπεκατώρου

Freedompress

Οι Ελεύθεροι Ξανά ‘τραβούν το αυτί’ του Κικίλια και ‘αποκαθηλώνουν’ τον υπουργό Τουρισμού για τις απίστευτες δηλώσεις του!

newsroom

Προοπτική Ζωής – Κώστας Ασκούνης: 101 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα