Πολιτική

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Επικοινωνιακό γαϊτανάκι κυβέρνησης αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Επικοινωνιακό γαϊτανάκι κυβέρνησης αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης στην οποία αναφέρεται στα επικοινωνιακά παιχνίδια που παίζουν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.
“Κυβέρνηση και αντιπολίτευση επιδίδονται σε ένα γελοίο γαιτανάκι υποκρισίας έναντι στον εξαθλιωμένο πολίτη. Παλεύουν για το ποιός εκ των δύο θα πρωταγωνιστήσει υπέρ της υποχρεωτικότητας. Μια ξεπεσμένη αριστερά με έναν επικεφαλής να υποδύεται τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παράλληλα να συναινεί ανερυθρίαστα στις τιμωρητικές πολιτικές της κυβέρνησης. Η αριστερά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που παρατηρώντας τα ποσοστά της να κατακρημνίζονται, μιλά πλέον φοβούμενη φανερά και εκείνη, για το τεράστιο κύμα των ελεύθερων πολιτών που σχηματίστηκε αποδίδοντάς το στα “δεξιότερα” της κυβερνώσας παράταξης. Μόνο που το κύμα αυτό των εξαθλιωμένων και παντελώς απογοητευμένων πολιτών, δεν έχει πολιτικό χρωματισμό! Ανήκει καθαρά στους Έλληνες που έχουν βαθιά ριζωμενες τις αξίες του Ελληνισμού στην καρδιά τους. Αξίες που βεβήλωσαν, πρόδωσαν και καταπάτησαν οι πολιτικοί εκπροσωπευτές.
Το 51% των Ελλήνων πολιτών αποδοκιμάζει εντονότατα την κατά τα άλλα κοινή πολιτική που ακολουθούν. Σύμφωνα με τις δικές τους δημοσκοπήσεις, η έντονη αποδοκιμασία των Ελλήνων δεν κρύβεται πλέον!
Η μόνη οδός για την έξοδο της χώρας από την υγειονομικοπολιτική κρίση παρουσιάστηκε από τον Επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” λίγες ημέρες πριν μέσω δέκα προτάσεων.
Αν πραγματικός στόχος τους ήταν η έξοδος από την υγειονομικοπολιτική κρίση, θα τις υιοθετούσαν άμεσα. Είναι ξεκάθαρο όμως πως πρόσωπα άσχετα με την Επιστήμη, επιδιδόμενα σε επικοινωνιακές φιέστες ενώ υιοθετούν την ίδια πολιτική στρατηγική με διαφορετικό μανδύα, το μόνο που σκέπτονται είναι το πολιτικό κόστος της αποτυχίας. Σύσσωμοι.
Οι Έλληνες έχουν ανάγκη από ρεαλιστικές λύσεις με βάση την ενσυναίσθηση και την μαθηματική λογική. Όχι στη λογική εικονικών πραγματικοτήτων, όχι στη λογική της καταπάτησης κάθε θεμελιώδους ανθρώπινου δικαιώματος που αμφότεροι καλλιεργούν και εφαρμόζουν.”

Σχετικά Άρθρα

Ο Φαίδων Βόβολης ζητά την παραίτηση του υπουργού πολιτικής προστασίας

newsroom

Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει θέμα μείωσης μισθών στο Δημόσιo

Freedompress

Τζιτζικώστας: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση στις Σέρρες

Freedompress

Ο Χαρδαλιάς διαψεύδει τον Μητσοτάκη: Δεν θα κάνουμε 8.000 εμβολιασμούς την ημέρα αλλά 17.500

Freedompress

ΒΟΜΒΑ! Ο Κοτζιάς αποκάλυψε τι πρότεινε ο Σημίτης στον ΟΗΕ για το όνομα «Μακεδονία»

Freedompress

Κορονοϊός: «Φρένο» στα πανηγύρια βάζει ο Μητσοτάκης

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα