Πολιτική

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ – ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ – ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης σχετικά με την απάντηση της Εκπροσώπου Τύπου του κινήματος κ. Μάντυ Σεβαστού, στην δημοσίευση απόφασης του ΠΙΣ για την εξάμηνη αναστολή της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος του Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Χθες βράδυ, μαθαίνουμε από ένα διαδικτυακό φυλλάδιο για “ΕΞΑΜΗΝΗ διαγραφή του κ. Βόβολη από τον ΙΣΑ”, απόφαση που υποτίθεται πως έχει επικυρώσει ο ΠΙΣ.
ΔΕΝ θα σταθώ στο νομικό κομμάτι της υπόθεσης, καθ’ ότι αυτό έχει ήδη δρομολογηθεί.
ΑΚΟΜΗ ο κ. Βόβολης δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση από τον ΠΙΣ για την απόφαση αναστολής της άδειας λειτουργίας του, γιατί για αυτό πρόκειται, που είδε χθες βράδυ το φως της δημοσιότητας.
Σήμερα το πρωί, οι συνεργάτες μας μας ενημερώνουν, πως ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, έχει κάνει retweet ένα σχόλιο από κάποιο ανυπόγραφο προφίλ.
Ξέρετε… αυτά που οι συστημικοί έχουν στη διάθεσή τους για να “ψιθυρίζουν” ειδήσεις δημιουργώντας κλίμα… γιατί έτσι λειτουργούν… face to face ουδείς τους δεν μπορεί. Από το εν λόγω σχόλιο που ο νυν υπουργός έκανε αναπαραγωγή, κράτησα την τελευταία λέξη. Έγραφε “επιτέλους”. Στην πολιτική ποιότητα του νυν υπουργού δεν χρειάζεται να αναφερθώ καν. Ούτε στην παντελή έλλειψη πολιτικού του πολιτισμού. Παραπέμπω απλά στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» και έπειτα στην κρίση του Έλληνα πολίτη την οποία και εμπιστευόμαστε.
Τις τελευταίες ημέρες, βγάζουν ό,τι παλαιοκομματικό και διεφθαρμένο έχουν κρυμμένο στα συρτάρια τους, για τη διεκδίκηση προεδριών κομμάτων, κλπ.
Όλα τα βλέπουμε.
Η αλήθεια ποια είναι…
Η αλήθεια είναι πως πλησιάζουν εκλογές. Η αλήθεια είναι πως με μία εξάμηνη αναστολή άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος θωρρούν πως θα σιγάσουν τον Φαίδωνα Βόβολη και πως θα τον αποπροσανατολίσουν.
Η αλήθεια είναι πως στα συρτάρια τους, πέρα από τους “νεκρούς που ανασταίνουν”, έχουν και τις δημοσκοπήσεις, που δείχνουν πως ένα 30% των Ελλήνων τους αντιπολιτεύεται έντονα.
Και ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ της ΜΟΝΗΣ αντιπολίτευσης, είναι ο ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ.
Την αποστροφή των Ελλήνων πολιτών λοιπόν φοβούνται. Την απώλεια της εξουσίας…
ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ…
ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ γι’ αυτό….
Η εισήγηση του ΠΙΣ για αναστολή της άδειας του ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ, είναι η περίτρανη απόδειξη… 6ΜΗΝΗ είπαν… τόσο χρόνο έχουμε ως τις εκλογές προφανώς…
Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι…
Όσο για τον ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ…
ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ και ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ από ποτέ….
#Ερχόμαστε….
Το 30% είναι η βάση… συνεχίζουμε να οικοδομούμε μία Ελλάδα με ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ήθος, καθαρότητα, δύναμη και ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ… με ΣΕΒΑΣΜΟ στη Δημοκρατία, με ΣΕΒΑΣΜΟ στον Έλληνα πολίτη.
Και αυτό είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ….
ΤΩΡΑ…. είναι η ΔΙΚΗ σας ώρα.
(Εδώ ταιριάζει το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Άδωνι – Σπύρο Γεωργιάδη….)

www.eleutheroixana.gr

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας: ΔΕΔΔΗΕ μαζί με ΜΑΤ κόβουν το ρεύμα σε ευάλωτα νοικοκυριά

Freedompress

Συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο: Ναυτική συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ

Freedompress

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το 1ο ηλεκτρονικό περιοδικό της Βουλής

Freedompress

Α.Λοβέδρος: Η αντικατάστασή μου υπήρξε επιλογή και απόφαση της προέδρου

Freedompress

Δένδιας: «Η ιστορική συμφωνία Ελλάδας – Ιταλίας αναγνωρίζει εμπράκτως τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Freedompress

Ο δήμαρχος Γλυφάδας κατάγγειλε μαγαζί εστίασης που λειτουργούσε παράνομα

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα