Πολιτική

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης σχετικά με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.
Η επίσημη ανακοίνωση του κινήματος αναφέρει τα εξής:
Ακούσαμε σήμερα τις παραληρηματικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με την στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.
Να τονίσουμε στη νυν κυβέρνηση, πως δυναμικό χαρακτήρα οφείλει να έχει το Εθνικό Σύστηνα Υγείας για την αντιμετώπιση κάθε ασθένειας. Όσο υπάρχουν εμμονικοί που διοικούν επενδύοντας σε μία και μόνο φαινομενικά αλλά αποδεδειγμένα αποτυχημένη λύση, αυτή του καθολικού εμβολιασμού, κάθε ασθένεια θα βρίσκει πρόσφορο έδαφος εξάπλωσης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επενδύει αναίσχυντα σε μία στρατηγική στοχοποίησης και πάλι των πολιτών, ενώ γνωρίζει άριστα πως καθήκον της Πολιτείας, είναι οι βέλτιστες δυνατές δημόσιες παροχές υγείας.
Η δε φράση που αναφέρει ότι η άρνηση εμβολιασμού είναι πράξη δυνάμει αυτοκτονική και συνάμα ζημιογόνα και ανεύθυνη κοινωνικά, ταιριάζει απόλυτα στη στρατηγική που εφαρμόζεται από την ίδια την κυβέρνηση σε κάθε αντιμετώπιση κρίσης.
Η επένδυση στο διχασμό, τη στοχοποίηση και η καλλιέργεια του κοινωνικού κανιβαλισμού είναι όχι απλά ανεύθυνη, μα άκρως επικίνδυνη.
Το εθνικό σύστημα υγείας έχει ανάγκη από υγειονομικό προσωπικό και εκείνοι περιθωριοποιούν χιλιάδες εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Άμεσα απαιτείται η επιστροφή στα καθήκοντα τους.
Βλέπουμε λοιπόν την κυβέρνηση να συνεχίζει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τις κραυγές απόγνωσης, ενώ έρχεται αντιμέτωπη με τα τραγικά της λάθη, τα οποία για μία ακόμη φορά πληρώνει ο Έλληνας πολίτης.
Κυβέρνηση πρόδηλα σε πτώση.

Σχετικά Άρθρα

Χρυσοχοΐδης: Τέλος στη μεταγωγή τρομοκρατών σε Αγροτικές Φυλακές

Freedompress

Με εντολή Μητσοτάκη ακυρώνεται η επιστροφή οπαδών στα γήπεδα – Χωρίς φίλαθλους το Ολυμπιακός – Μαρσέιγ

Freedompress

Νίκος Δένδιας: Το μυστικό της ξαφνικής επίσκεψης στη Λιβύη

Freedompress

Γκαρά (ΣΥΡΙΖΑ): Ακατανόητη η επικήρυξη των δραστών της επίθεσης στον πρύτανη

Freedompress

«Η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού»: Παν-ομογενειακό Συνέδριο για την επιστολική ψήφο

Freedompress

Ελεύθεροι Ξανά: Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου για τις δηλώσεις Κικίλια για τις 10.000 προσλήψεις υγειονομικών στο ΕΣΥ

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα