Πολιτική

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Ανακοίνωση για την αναστολή εργασίας χιλιάδων υγειονομικών στη χώρα μας

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Ανακοίνωση για την αναστολή εργασίας χιλιάδων υγειονομικών στη χώρα μας

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείου Τύπου του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης σχετικά με την αναστολή εργασίας χιλιάδων υγειονομικών στη χώρα μας.
Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:
Η κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη με μέτρα βίας και στυγνής τρομοκρατίας προς χιλιάδες υγειονομικών της χώρας μας. Η αναστολή εργασίας που επιβάλλει, ΕΚΒΙΑΖΕΙ αναίσχυντα χιλιάδες υγειονομικούς που στήριξαν το ΕΣΥ και τους συνανθρώπους μας. Ιδιώτες και δημόσιους. Που στις δύσκολες στιγμές, κατόρθωσαν αγωνιζόμενοι με προσωπικό κόστος να αντεπεξέλθουν σε μία κατάσταση διαλυμένης ΠΦΥ, ανοχύρωτων δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων, σηκώνοντας το τεράστιο βάρος ενός υποστελεχωμένου ΕΣΥ.
Σε ό,τι η διχαστική και εκβιαστική κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει, η βία και η τρομοκρατία που απρόκλητα επιβάλλουν ΔΕΝ θα περάσει.
Το εθνικό σύστημα υγείας είναι ήδη υπό κατάρρευση. Την ακέραια ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει την έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο πρωθυπουργός της χώρας.
ΥΓ. Προς νέο Υπουργό Υγείας: Να προσέχει στις κυβιστήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Πέτσας: Βαθιά πληγή στη Δημοκρατία οι καταγγελίες Καλογρίτσα

Freedompress

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Ανακοίνωση για την απάντηση που εξέδωσε το υπουργείο παιδείας για τις πέντε επιπλήξεις που δέχθηκε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

newsroom

Άγκυρα: “Αν κάνει η Ελλάδα έρευνες στο Αιγαίο νόμιμα κάνουμε κι εμείς!”

Freedompress

Δήλωση-Σοκ Μ.Χρυσοχοΐδη: «Εθνικισμός να επεκτείνουμε στα 12 ν.μ. τα χωρικά μας ύδατα»

Freedompress

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Ανακοίνωση για τους ισχυρισμούς του Υπουργού Επικρατείας για “επιτυχημένη εφαρμογή πολιτικών από την Κυβέρνηση βασισμένων στην επιστημονική γνώση και δεδομένα”

newsroom

Κορωνοϊός: Επίδομα 150 – 300 ευρώ και μείωση ενοικίου στις «κόκκινες» περιοχές

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα