Ελλάδα

ΕΚΑΒ: Καταγγελίες πολιτών για πολύωρες καθυστερήσεις (βίντεο)

ΕΚΑΒ: Καταγγελίες πολιτών για πολύωρες καθυστερήσεις (βίντεο)

Στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» κατέθεσε την καταγγελία της για πολύωρη καθυστέρηση και ανύπαρκτοι οδηγοί σε ασθενοφόρα η Βασιλική Γέμελου.

Η κα Γέμελου ανέφερε στην καταγγελία της: «Ο γιος μου, είναι 42 χρόνων, και  ήμασταν σε ένα χωριό έξω από την Δημητσάνα – περίπου 25 χιλιόμετρα – όταν  έπαθε τις δύο πρώτες κρίσεις επιληψίας αποφασίσαμε να τον πάμε με δικό μας όχημα, διότι δεν ξέραμε εάν υπάρχουν οδηγοί και επιπλέον το οδικό δίκτυο είναι τόσο χάλια που θα έκανε το ασθενοφόρο σίγουρα 40 λεπτά τουλάχιστον.

Όταν έφτασε στη Ζάπουνα με τον παιδί της, έπαθε και τρίτη κρίση ο γιος της, όπως περιέγραψε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», άρχισε να  φωνάζει βοήθεια και ήρθαν αμέσως να την βοηθήσουν. Οι άνθρωποι εκεί κάλεσαν αμέσως στο κέντρο Υγείας της Δημητσάνας.

Επιπλέον η κα Γέμελου θέλησε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους γιατρούς, καθώς κατέφθασαν με τα προσωπικά τους οχήματα, προκειμένου να σωθεί ο άνθρωπος και κατόπιν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο άνδρας με την επιληπτική κρίση με τα προσωπικά οχήματα των γιατρών, τελικά.

Με την άφιξη στο Κέντρο Υγείας, παρατήρησε η καταγγέλλουσα ότι υπήρχαν δύο ασθενοφόρα, αλλά δεν υπήρχαν οδηγοί για να τα κατευθύνουν στα σημεία , όπου υπάρχει ανάγκη.

Η κα Παγώνη τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα έλλειψης προσωπικού και είναι επιτακτική ανάγκη προσλήψεων σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο με την καταγγελία

Σχετικά Άρθρα

Έφεση από τον Εισαγγελέα που ζητά μεγαλύτερες ποινές για την Χρυσή Αυγή

Freedompress

Η πορεία του Κάρολου Παπούλια – Από το ΕΑΜ στο πλευρό του Ανδρέα

Freedompress

Οι Έλληνες απαιτούν την ελευθερία τους: Συγκεντρώσεις σήμερα στις 19:00 κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και την εστίαση – Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα γίνουν

Freedompress

Γ.Πηλίδης: «Ο Ατζούν είναι εξηγημένος… δεν είναι Ομοσπονδία – Πήρα όλα τα χρήματα μου από το Survivor»

Freedompress

Πυρκαγιές: Μεγαλώνει η λίστα με τις καταστροφές – Επικίνδυνα για χρήση 583 κτίρια

Freedompress

Τροχαία – Έξοδος Πάσχα: Έκτακτα μέτρα από τη Μεγάλη Πέμπτη, τι θα ισχύσει για τα φορτηγά

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα