Ελλάδα

ΕΥΠ: Χάθηκαν τα αρχεία των υποκλοπών! – Κατέστρεψαν το υλικό του εγκλήματος! –

ΕΥΠ: Χάθηκαν τα αρχεία των υποκλοπών! – Κατέστρεψαν το υλικό του εγκλήματος! –

Η ΑΔΑΕ ένα μήνα μετά αφότου αποκαλύφθηκε το κακούργημα των υποκλοπών εδέησε να ερευνήσει… την υπόθεση, μόνο που τα ηλεκτρονικά αρχεία με τα δεδομένα της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ν.Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θ.Κουκάκη, έχουν καταστραφεί!

Αυτή ήταν η επίσημη ενημέρωση του κλιμακίου της Αρχής Διασφάλισης των Επικοινωνιών (AΔΑΕ) που επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών στην Κατεχάκη.

Με άλλα λόγια οι κακοποιοί κατέστρεψαν τα ίχνη του εγκλήματος και λέμε κακοποιοί διότι η υπόθεση των υποκλοπών αφορά κακούργημα.

Η καταστροφή των δεδομένων της παρακολούθησης Ανδρουλάκη αλλά και εκείνης του Θανάση Κουκάκη την περίοδο 2020-2021 υπήρξε με επίκληση της αλλαγής προ μερικών μηνών του συστήματος υποκλοπών της ΕΥΠ και απόκτησης νέου «Μεγάλου Αδελφού» από ιταλική εταιρεία.

Σύμφωνα λοιπόν με τους αξιωματούχους της ΕΥΠ τα δεδομένα που υπήρχαν στο παλιό σύστημα με τις δύο προαναφερόμενες παρακολουθήσεις δεν αποθηκεύτηκαν στο νέο σύστημα για «τεχνικούς λόγους»!

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει πρόβλεψη διατήρησης τους για δύο χρόνια θέλουν επομένως να πιστέψουμε ότι όλως τυχαίως τα αποδεικτικά στοιχεία του κακουργήματος καταστράφηκαν λόγω τεχνικού λάθους.

Γιατί αν δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία δεν μπορεί να βρεθεί και ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός. Μόνο που κάποια εγκλήματα παραμένουν για πάντα στη μνήμη της ιστορίας και των πολιτών. Εκεί δεν μπορούν να διαγραφούν με κανένα «τεχνικό λάθος» τουλάχιστον ακόμα…

Σχετικά Άρθρα

Κορωνοϊός: 26 νέα κρούσματα – Τα 10 «εισαγόμενα» – Κανένας νέος θάνατος

Freedompress

Βόλος: Φυλακή για τον νταή που απειλούσε την γυναίκα του

Freedompress

Συναγερμός στον Έβρο: Κρούσματα κορονοϊού και σε δεύτερο γάμο

Freedompress

Πάτρα: “Συμμορία” Ρομά με μαχαίρι λήστεψαν 12χρονο

Freedompress

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 43χρονη στην περιοχή Χαριλάου

Freedompress

Συγκέντρωση Ειδικών Δυνάμεων απέναντι από το Καστελόριζο

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα