Πολιτική

Δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ ΔΙΑΛΥΕΙ το πολιτικό σύστημα… Ο “Κανένας” είναι ο Φαίδων Βόβολης – Οι Ελεύθεροι Ξανά 3ο κόμμα στην Βουλή

Δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ ΔΙΑΛΥΕΙ το πολιτικό σύστημα… Ο “Κανένας” είναι ο Φαίδων Βόβολης – Οι Ελεύθεροι Ξανά 3ο κόμμα στην Βουλή

Σαρώνουν οι “Ελεύθεροι Ξανά” του γνωστού καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της MRB.

Το κίνημα που ξεσήκωσε σύσσωμο τον Ελληνικό λαό το καλοκαίρι του 2021, βγάζοντάς τον στους δρόμους με ένα κάλεσμα του Φαίδωνα Βόβολη και μεταδόθηκε από όλα τα μεγάλα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, δεν κρύβεται πλέον.

Το 46,6% των Ελλήνων, δείχνει έντονα και ξεκάθαρα πλέον την αποστροφή του στο υπάρχον πολιτικό σύστημα. Αυτό αποτελεί και τη μεγαλύτερη δικαίωση για τον βραβευμένο καρδιολόγο και Επικεφαλής του κινήματος Φαίδωνα Βόβολη, ο αγώνας του οποίου ενάντια στην υποχρεωτικότητα αλλά και τα φρέσκα πρόσωπα που τον πλαισιώνουν μαζί με τη νέα Πολιτική που ασκεί, δείχνουν να έχουν πρωτόγνωρη απήχηση στους Έλληνες πολίτες.

Η ολοφάνερη έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του νυν Πρωθυπουργού και συνάμα της απαρχαιωμένης πλέον παλαιοκομματικής ιδεοληψίες των ρουσφετολόγων, αποτυπώνεται με ένα ποσοστό προτίμησης των πολιτών μόλις στο 16,3% ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί με το ακόμη χαμηλότερο 13,3%.

Τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα, οι διαρκείς ανατιμήσεις, η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, η κυβερνητική αλαζονεία αλλά και η ανικανότητα της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης να αντεπεξέλθει στο βάρος των πραγματικών αναγκών του Έλληνα πολίτη, ήταν μόνο μερικούς από τους λόγους που τον οδήγησαν σε νέες επιλογές.

Έχουμε ήδη μιλήσει για μία μεταβατική πολιτική περίοδο η οποία έρχεται στο τέλος της. Ένας νέος Ήλιος ανατέλλει. Ο ήλιος αυτός ρίχνει τις πρώτες του ακτίνες στο πολιτικό κίνημα του καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη. Ο λαός έδειξε….

Σχετικά Άρθρα

Κ.Μητσοτάκης: «Η διασκέδαση δεν θα ανοίξει μέχρι το Πάσχα» – Οριστικό τέλος για χιλιάδες μπαρ & κλαμπ

Freedompress

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Να κηρυχθεί η χώρα μας τώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

newsroom

Κασσελάκης: Συγκαλεί την Πολιτική Γραμματεία, με στόχο να κλείσει το εσωκομματικό με την ομάδα της Αχτσιόγλου

Freedompress

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Μπακογιάννης – Ιμάμογλου

Freedompress

Δηλώσεις Γεωργιάδη για την υπόθεση Κουφοντίνα και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Freedompress

Εκτός ελέγχου οι Τούρκοι: Κατηγορούν την Ελλάδα για δεσμεύσεις 15 περιοχών στο Αιγαίο

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα