Κύπρος

Δημιουργία πάρκου στην πυρόπληκτη Ακαπνού, ανακοίνωσε η AHEPA Κύπρου

Δημιουργία πάρκου στην πυρόπληκτη Ακαπνού, ανακοίνωσε η AHEPA Κύπρου

Για τη δημιουργία πάρκου στην πυρόπληκτη Ακαπνού θα διατεθούν τα καθαρά έσοδα από τη φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε η AHEPA Κύπρου στο Προεδρικό Μέγαρο αυτή την εβδομάδα, ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

Η οργάνωση αναφέρει σε ανακοίνωση ότι, το φιλανθρωπικό δείπνο εις μνήμη Φώτου Φωτιάδη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, σημείωσε «μεγάλη επιτυχία».

Ο κυβερνήτης της AHEPA Κύπρου, Γεώργιος Καλλένος, ανακοίνωσε ότι στα πλαίσια της αποστολής της AHEPA για δημόσια ευθύνη, τα καθαρά έσοδα από τη φιλανθρωπική εκδήλωση θα διατεθούν για τη δημιουργία του Πάρκου AHEPA στον περιβάλλοντα χώρο του εξωκλησιού της Παναγίας του Κάμπου στην πυρόπληκτη περιοχή της Ακαπνού, «ενισχύοντας την ανεκτίμητη αξία του πρασίνου για τον άνθρωπο και το περιβάλλον».

Εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας την εκδήλωση χαιρέτισε ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου ο οποίος, όπως αναφέρεται, συνεχάρη και χαιρέτισε «την εξαίρετη πρωτοβουλία της AHEPA Κύπρου αλλά και τη διαχρονική στήριξη που παρέχει στο κράτος με τις διασυνδέσεις της στα κέντρα αποφάσεων των Ηνωμένων Πολιτειών».

Παράλληλα, αναφέρεται, απονεμήθηκαν ευχαριστήριες πλακέτες στους χρυσούς χορηγούς της εκδήλωσης, ενώ τιμήθηκαν για τις υπηρεσίες τους στην AHEPA Κύπρου τρία ιδρυτικά στελέχη, ο τέως Κυβερνήτης, Περικλής Θεοδωρίδης, ο νυν αντικυβερνήτης, Χριστόφορος Χριστοφόρου και ο αρχιφύλακας της οργάνωσης, Γιώργος Τσινώντας.

Τις βραβεύσεις έκανε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κυριάκος Κούσιος.

Η βραδιά έκλεισε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη διακεκριμένη σοπράνο Μαρίζα Αναστασιάδη και τον πιανίστα Πλωτίνο Μικρομάτη, αναφέρεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Κύπρος: Ανοιχτό ενδεχόμενο για αποστολή όπλων και πυρομαχικών, στην Ουκρανία δηλώνει η Λευκωσία

Freedompress

Θεσσαλονίκη: Υπόθεση βιασμού – Έρευνα από τον εισαγγελέα στην Κύπρο

Freedompress

Κύπρος: Επεισόδια στο Κέντρο Φιλοξενίας «Λίμνες» – Έβαλαν φωτιά σε αντίσκηνα

Freedompress

Κύπρος: «Μάχη» για τον διάδοχο του Χρυσόστομου – Άρχισαν οι διεργασίες – Οι υποψήφιοι

Freedompress

Κύπρος: «Ελκυστικός προορισμός για εταιρείες hacking for hire η Κύπρος» λέει η επιτροπή PEGA του Ευρωκοινοβουλίου

Freedompress

Κορονοϊός-Κύπρος: Ρεκόρ κρουσμάτων-Θετικοί δεν δηλώνουν στενές επαφές επειδή είναι εμβολιασμένοι

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα