Κόσμος

ΗΠΑ: Έκαψαν εκκλησία γιατί δεν τήρησε το lockdown!

ΗΠΑ: Έκαψαν εκκλησία γιατί δεν τήρησε το lockdown!

«Σίγουρα θα μείνετε σπίτι τώρα, υποκριτές», διάβαζε κανείς σε ένα σύνθημα έξω από μια καμένη εκκλησία στο Μισισιπή.

Αυτό το σύνθημα, φυσικά, πιστεύεται ότι προήλθε από τον άγνωστο εμπρηστή. Το κίνητρο: η εκκλησία αγνόησε τους κανόνες κλειδώματος της πόλης και συνέχισε τις λειτουργίες.

Αυτή η ίδια εκκλησία μήνυσε την πόλη του Χόλι Σπρινγκς για το Lockdown με αναφορές στη διεξαγωγή λειτουργίας παρά τους περιορισμούς της πόλης και σχετικά με το πόσα άτομα θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν.

Η αγωγή αναφέρει τη θρησκευτική ελευθερία του Συντάγματος και ισχυρίζεται ότι η εκκλησία πραγματοποίησε λειτουργίες εντός μόνο όταν ο καιρός εμπόδισε τις λειτουργίες σε εξωτερικούς χώρους. Ακόμα και τότε, ακολουθήθηκαν οι κατάλληλες μέθοδοι κοινωνικής απόστασης.

Αλλά φαίνεται ότι ο εμπρηστής «τσίμπησε» το δόλωμα των μέσων ενημέρωσης. Η επικρατούσα στάση είναι ότι βλάπτεις τους άλλους πηγαίνοντας για την κανονική σου ζωή και δεν κάθεσαι να φοβάσαι μέσα στο σπίτι σου.

Αυτός ο εμπρησμός δεν ήρθε ποτέ στις ειδήσεις πρώτης σελίδας για ευνόητους λόγους…

Πηγή: ΗΠΑ: Έκαψαν εκκλησία γιατί δεν τήρησε το lockdown!

Σχετικά Άρθρα

Κρεσέντο προκλήσεων από την Τουρκία – Βγήκανε και οι χάρτες με τη νέα εμβέλεια του Tayfun

Freedompress

Ιταλία: Πρόβλεψη για 2 εκατ. κρούσματα και «έμφραγμα» στα νοσοκομεία

Freedompress

Γενικός Γραμματέας ΟΗΕ, Γκουτέρες: Να φύγουν απο την Λιβύη οι ξένοι στρατιώτες και οι μισθοφόροι

Freedompress

ΗΠΑ: Ψαράς βρέθηκε μπροστά σε εκατοντάδες πεινασμένους καρχαρίες

Freedompress

Εκλογές – ΗΠΑ: Το Fox News δίνει στο “φως” την λίστα με νεκρούς που ψήφισαν!

Freedompress

Qatar Gate: Ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου ο Αντόνιο Παντσέρι

Freedompress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα